Δωμάτια
Οικογενειακή Σουίτα
Οικογενειακή Σουίτα

Ευρύχωρη και με εκλεπτυσμένη διακόσμηση, η οικογενειακή σουίτα στο ξενοδοχείο Φανάρι έχει εμβαδό 40 τετραγωνικών μέτρων και είναι εξοπλισμένη με δύο μονά κρεβάτια και ένα διπλό king size κρεβάτι με ουρανό και με ανατομικά και υποαλλεργικά στρώματα Coco-Mat, τηλεόραση με επίπεδη οθόνη, δωρεάν πρόσβαση στο internet (Wi-Fi), αυτόνομα ρυθμιζόμενο κλιματισμό, ψυγείο, γραφείο εργασίας, απευθείας τηλεφωνική γραμμή, τουαλέτα με στήλη υδρομασάζ στο ντους και κρυστάλλινη καμπίνα, πιστολάκι μαλλιών, καθρέφτη καλλωπισμού, προϊόντα περιποίησης μπάνιου και μεγάλο μπαλκόνι με σήτα, έτσι ώστε ο επισκέπτης να απολαμβάνει την πανοραμική θέα της περιοχής και το γαλάζιο της θάλασσας.

Περισσότερα
Οικογενειακό Δωμάτιο
Οικογενειακό Δωμάτιο

Άνετο και γεμάτο στιλ το οικογενειακό δωμάτιο στο ξενοδοχείο Φανάρι έχει εμβαδό 25 τετραγωνικών μέτρων και είναι εξοπλισμένο με δύο διπλά κρεβάτια ή ένα διπλό και δύο μονά κρεβάτια με ανατομικά και υποαλλεργικά στρώματα Coco-Mat, τηλεόραση με επίπεδη οθόνη, δωρεάν πρόσβαση στο internet (Wi-Fi), αυτόνομα ρυθμιζόμενο κλιματισμό, ψυγείο, γραφείο εργασίας, απευθείας τηλεφωνική γραμμή, τουαλέτα με ντους και κρυστάλλινη καμπίνα, πιστολάκι μαλλιών, καθρέφτη καλλωπισμού, προϊόντα περιποίησης μπάνιου και μπαλκόνι με σήτα, έτσι ώστε ο επισκέπτης να ρεμβάζει την όμορφη θέα της περιοχής.

Περισσότερα
Τρίκλινο Δωμάτιο
Τρίκλινο Δωμάτιο

Όμορφο και ευρύχωρο το τρίκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο Φανάρι έχει εμβαδό 20 τετραγωνικών μέτρων και είναι εξοπλισμένο με ένα διπλό κρεβάτι και ένα μονό με ανατομικό και υποαλλεργικό στρώμα Coco-Mat, τηλεόραση με επίπεδη οθόνη, δωρεάν πρόσβαση στο internet (Wi-Fi), αυτόνομα ρυθμιζόμενο κλιματισμό, ψυγείο, γραφείο εργασίας, απευθείας τηλεφωνική γραμμή, τουαλέτα με ντους και κρυστάλλινη καμπίνα, πιστολάκι μαλλιών, καθρέφτη καλλωπισμού, προϊόντα περιποίησης μπάνιου και μπαλκόνι με σήτα, έτσι ώστε ο επισκέπτης να ρεμβάζει το Θρακικό πέλαγος και την όμορφη θέα της περιοχής.

Περισσότερα
Superior Δίκλινο
Superior Δίκλινο

Με μοναδικό σχεδιασμό και τολμηρή αισθητική το συγκεκριμένο δωμάτιο στο ξενοδοχείο Φανάρι έχει εμβαδό 18 τετραγωνικών μέτρων και είναι εξοπλισμένο με ένα διπλό κρεβάτι με ανατομικό και υποαλλεργικό στρώμα Coco-Mat, τηλεόραση με επίπεδη οθόνη, δωρεάν πρόσβαση στο internet (Wi-Fi), αυτόνομα ρυθμιζόμενο κλιματισμό, ψυγείο, γραφείο εργασίας, απευθείας τηλεφωνική γραμμή, τουαλέτα με γυάλινο τοίχο και ντους και κρυστάλλινη καμπίνα, πιστολάκι μαλλιών, καθρέφτη καλλωπισμού, προϊόντα περιποίησης μπάνιου και μπαλκόνι με σήτα, έτσι ώστε ο επισκέπτης να ρεμβάζει το Θρακικό πέλαγος και την όμορφη θέα της περιοχής.

Περισσότερα
Δίκλινο Δωμάτιο
Δίκλινο Δωμάτιο

Κομψό και άνετο το συγκεκριμένο δωμάτιο στο ξενοδοχείο Φανάρι έχει εμβαδό 18 τετραγωνικά μέτρα και είναι εξοπλισμένο με δύο μονά ή ένα διπλό κρεβάτι με ανατομικό κλιματισμό, ψυγείο, γραφείο εργασίας, τηλέφωνο με απευθείας εξωτερική γραμμή, τουαλέτα με ντούς και κρυστάλλινη καμπίνα, πιστολάκι μαλλιών, καθρέφτη καλλωπισμού, προϊόντα περιποίησης μπάνιου και μπαλκόνι με σήτα έτσι ώστε ο επισκέπτης να έχει την ευκαιρία να απολαύσει την όμορφη θέα της θάλασσας και της περιοχής.

Περισσότερα
Μονόκλινο Δωμάτιο
Μονόκλινο Δωμάτιο

Καλαίσθητο και λειτουργικό το μονόκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο Φανάρι έχει εμβαδό 14 τετραγωνικών μέτρων και είναι εξοπλισμένο με ένα διπλό κρεβάτι με ανατομικό και υποαλλεργικό στρώμα Coco-Mat, τηλεόραση με επίπεδη οθόνη, δωρεάν πρόσβαση στο internet (Wi-Fi), αυτόνομα ρυθμιζόμενο κλιματισμό, ψυγείο, γραφείο εργασίας, απευθείας τηλεφωνική γραμμή, τουαλέτα με ντους, πιστολάκι μαλλιών, καθρέφτη καλλωπισμού, προϊόντα περιποίησης μπάνιου και μπαλκόνι με σήτα, έτσι ώστε ο επισκέπτης να απολαμβάνει την όμορφη θέα της περιοχής.

Περισσότερα
Villa Τετράκλινο
Villa Τετράκλινο

Τα 2 τετράκλινα δωμάτιά μας έχουν θέα στη θάλασσα και βεράντα. Διαθέτουν κλιματισμό, μπάνιο με ντουσιέρα, ψυγείο, τηλεόραση και δωρεάν wifi και το ένα από αυτά διαθέτει και πολυκουζινάκι (βάσει διαθεσιμότητας).

Περισσότερα
Villa Τρίκλινο
Villa Τρίκλινο

Τα 2 τρίκλινα δωμάτιά μας, διαθέτουν βεράντα με θέα στη θάλασσα και πολυκουζινάκι. Είναι ιδανικά για μικρές οικογένειες και προσφέρουν όλες τις ανέσεις όπως κλιματισμό, τηλεόραση, ψυγείο και δωρεάν wifi.

Περισσότερα
Villa Δίκλινο
Villa Δίκλινο

Από τα 12 δίκλινα δωμάτια του Villa – Theodora, τα 10 έχουν θέα στη θάλασσα, τα 4 είναι σοφίτες με ξύλινο ταβάνι και υπέροχη θέα και τα δυο βλέπουν σε αυλή. Όλα έχουν βεράντα, μπάνιο με ντουσιέρα και σεσουάρ, κλιματισμό, ψυγείο, τηλεόραση και δωρεάν wifi, ενώ 5 από αυτά διαθέτουν και πολυκουζινάκι (βάσει διαθεσιμότητας).

Περισσότερα
Villa Μονόκλινο
Villa Μονόκλινο

Τα δυο μονόκλινα δωμάτια του Villa  Theodora είναι ευρύχωρα & φωτεινά το ένα με βεράντα, και διαθέτουν μπάνιο με ντουσιέρα και σεσουάρ, κλιματισμό, ψυγείο, τηλεόραση και δωρεάν wifi.

Περισσότερα